Pelle Sten

Anton Warnhag väljer en konstfilm som är en två timmar lång biljakt

Hej Anton Warnhag, utvecklare på Rebel & Bird!

Vilka var dina tre viktigaste verktyg förra året?

  1. Node.js + Gulp.
  2. 1Password.
  3. Kaffe.

Vilken eller vilka konferenser ser du mest fram emot i år?

The Conference in Malmö. Det kanske är klyschigt att man gillar tvärvetenskap, men det är viktigt för mig. Mer multi-disciplin åt folket!

Största kulturupplevelsen senaste 12 månaderna?

Mad Max: Fury Road, utan tvekan. Otroliga bilder, en berättelse som är mer ”show” än ”tell”, ljuddesign som en rockkonsert, och action som passande nog spöar allt annat. En konstfilm som råkar vara en två timmar lång biljakt.

Pest eller kolera: Väljer du att under 2016 bara använda papper och penna när du kodar eller att The Angry Video Game Nerd hänger över din axel och recenserar allt du gör?

– Jag har sett kanske 10 minuter av TAVGN i mitt liv, och jag är för ung för att veta vad penna och papper är. Men… Allt jag gör? Min prestationsångest är illa nog, så jag väljer pseudokod i slutändan.