Caroline Hedberg

Är du en rebell?

whiteboardarbete

Rebel & Bird har dubblerat antalet anställda under året – men vi ska bli ännu fler! Vi vill bli ännu fler nyfikna, drivna och utmanande kollegor och behöver fler coola utvecklare och designers! Vill du bli en rebell?

Gå direkt till våra lediga tjänster.

På Rebel & Bird har vi många roliga kunder som du får jobba med
En av våra kunder är Parks & Resorts, som bland annat driver Kolmården och Gröna lund. Hos dem jobbar vi med att skapa digitala upplevelser i webbar och appar, men vi jobbar också med själva parkupplevelsen. För att kunna göra ett ännu bättre jobb åker hela byrån till Paris för att användartesta Disneyland Park nästa vecka.

En annan kund vi har jobbat med i flera år och som också gör något många är intresserade av är SF Bio. SF Bio driver biografer på 22 orter i Sverige med över 32 000 fåtöljer i 264 salonger, men vi har även jobbat med SF Bios syskonbolag i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är oerhört stolta över att ha tagit fram deras webb, som i år utsågs till årets bästa underhållningssajt.

Hållbarhet x 3
Vi går rakt på sak. På Rebel & Bird bryr vi oss om varandra. Vi är en hälsosam arbetsplats som arbetar med hållbarhet på tre olika sätt.

För våra kunder: Vi levererar tillväxt genom insikter, design och teknik – grundat på dataanalys och gedigen erfarenhet. Med vårt datadrivna arbetssätt kan vi leverera nya och optimerade kundupplevelser snabbt och tillförlitligt, och säkerställa att våra insatser leder till ökad omsättning.

För vår omvärld: Maten vi handlar är i största möjligaste mån ekologisk, kaffet fair trade-märkt och vårt kontor är inrett i slitstarka, hållbara material för att hålla nere nyköp. Vi skänker pengar till välgörande ändamål varje månad och arbetar hårt för till exempel miljö- och jämställdhetsfrågor.

För våra anställda: Vi ser förhållandet mellan företaget och varje enskild medarbetare som en relation: det måste funka för båda parter för att fungera alls. Därför har vi inte slentrianmässig övertid, utan jobbar 40 timmar per vecka. Vi har en trevlig arbetsmiljö och inspirerande kunskapsdelning. Vi har bra villkor för saker som friskvård, terminalglasögon och superbra försäkringar. Vi värdesätter kompetensutveckling och varje medarbetare har en generöst tilltagen budget, både gällande pengar och tid, till sitt förfogande. Vi arbetar mycket med kommunikation och har, förutom årliga utvecklingssamtal och lönesamtal, medarbetarsamtal varje månad.

På kontoret
På Rebel & Bird jobbar ett 50-tal personer med att skapa säljande, snygga och användbara digitala (och analoga) upplevelser. Vi är designers, utvecklare, datastrateger, varumärkesstrateger, innehållsexperter, projektledare och säljare. Vi sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler på Sveavägen 56, mitt i Stockholm.

Här får du härliga kollegor, en utvecklande miljö och bra förmåner. Dessutom utvecklande uppdrag och kunder som till exempel King, Postkodlotteriet och Öresundskraft.

Just nu behöver vi följande rebeller:

Även om du inte hittar dig själv i listan ovan, så ser vi gärna att du hör av dig, skicka in en spontanansökan!