Caroline Hedberg

Bättre pris om du bokar ditt Gröna Lund-besök i förväg

Nu kan du som är sugen på att besöka Gröna Lund en viss dag gå in och boka dina biljetter långt i förväg och dessutom få ett bättre pris. Vi på Rebel & Bird tycker det är roligt när våra kunder vill testa sig fram för att lära sig mer och ständigt bli bättre.

– Nya sätt att paketera och sälja våra produkter är en stor del i vår digitalisering. Med denna lösning hoppas vi kunna få till en riktig win-win-win där gästerna får ett bättre pris, driften kan bemanna bättre efter känt gästantal vilket gör upplevelsen i parken ännu bättre för gästen, säger Niklas Wikman, projektledare för digitalisering på Parks and Resorts.

Gröna Lunds nya kampanjsajt.

Under året ska vi samla alla Parks and Resorts nöjesparkers webbplatser på en gemensam plattform. Många sajter med många olika funktionaliteter ska samlas. För att få fram absolut bästa resultat, uppmuntrar vi våra kunder att bygga små lösningar under projektets gång. På så sätt kan vi snabbt testa, analysera, lära oss av data och sedan förbättra och bygga vidare. Precis det gör vi tillsammans med Parks and Resorts.

Testet denna gång är i form av en kampanjsajt. Gröna Lund vill ta reda på om deras besökare tycker om att köpa sina biljetter i förväg mot ett mer förmånligt pris. Besökarna kan få lite extra rabatt om de väljer att köpa biljetter till dagar som inte är nöjesparkens mest besökta veckodagar.

Genom att erbjuda besökarna möjlighet att köpa biljetter i förväg för ett billigare pris, hoppas Gröna Lund på att kunna fördela ut besökarna på fler dagar i veckan, samt få en bättre överblick över när parken kommer ha extra många besökare.