Pelle Sten

Nytt folk på väg – Rebel & Bird säger välkommen till Fredrik Wass och Jasmin Yaya

Yeah! Vi är riktigt glada att kunna berätta att om bara tre veckor börjar två superstjärnor hos oss – Fredrik Wass och Jasmin Yaya.

Fredrik Wass och Jasmin Yaya

Under förra året växte Rebel & Bird med 100 procent. Men vi vill bli ännu fler och börjar 2016 med att anställda två medarbetare. Fredrik Wass är digitalprofil med flera priser i bagaget och Jasmin Yaya är datastrateg med världens största oberoende glasögonblogg.

– Rebel & Bird är inne i en expansiv fas och det är kul att hälsa Jasmin och Fredrik välkommen i gänget. Vi kan nu stärka och bredda vårt erbjudande ännu mer. Vi har redan kunder som står i kö för att få arbeta med dessa stjärnor. Dessutom kommer både Fredrik och Jasmin passa in i teamet och bidra till vår starka byråkultur, säger Josefine Granding Larsson, byråchef på Rebel & Bird.

Både Fredrik Wass och Jasmin Yaya kommer närmast från Intellecta Corporate där de båda jobbat med fokus på digital strategi, innehåll, spridning och dataanalys åt olika företag, organisationer och myndigheter. Det har även tillsammans genomfört och tagit fram en metod för kartläggning och mätning av kommunikation ur ett genusperspektiv.

– Rebel & Bird har ett av kommunikationsbranschens mest intressanta erbjudanden just nu, med sitt fokus på produktutveckling som en del av marknadsföringen och med spetskompetens inom dataanalys, innehåll, design och kod. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och också utvecklas tillsammans med de smarta medarbetare som finns på företaget, säger Fredrik Wass.

– Jag älskar att utmana mig själv och de organisationer jag jobbar tillsammans med. Rebel & Bird utvecklar sina kunder genom att skapa konkret tillväxt och värde oavsett form och alltid med möjlighet att mäta och följa upp. Det gillar jag. Dessutom utvecklas Rebel & Bird själva just nu och det är väldigt spännande att få vara med på den resan, säger Jasmin Yaya.

Både Fredrik och Jasmin börjar hos oss den 8 februari. Kom gärna förbi och säg hej på vårt nya kontor om du vill.

Läs mer på Resumé och Dagens Media.

Läs gärna våra pressmeddelanden om Fredrik Wass och Jasmin Yaya.