Lisette Eriksson

Christian Nord väljer musiken, utan den hade han inte varit där han är idag

Välkommen, Christian Nord! Ny product owner på Rebel & Bird.

Christian Nord

Vilka var dina tre viktigaste verktyg förra året?

– Oklart. Allt som underlättar och effektiviserar kommunikation och samarbete. I synnerhet Slack. Annars måste det bli något musikrelaterat. Pianoteqs nya modulerade piano, AmpleSounds gitarr-pluggar och Arturias Analog Lab. Utan musiken, som satte en Atari i händerna på mig som knatte på 80-talet, hade jag kanske inte varit här idag.

Vilken eller vilka konferenser ser du mest fram emot under året som kommer?

– Jag tänker först och främst gräva där jag står. Jag har massor av kunskap och inspiration att hämta hos mina nya kollegor som kompletterar det jag gjort tidigare. Vi får se var nyfikenheten kliar mest fram emot våren.

Vilken var den största kulturupplevelsen de senaste 12 månaderna?

– Loney Dears spelning på ångbåten Blidösund i somras, med världens vackraste skärgård som fond. Magiskt.

Pest eller kolera: Väljer du att lyssna på Carola Häggkvists låt ”Evighet” varje natt innan du ska sova i resten av ditt liv eller att aldrig mer kunna lyssna på musik förutom standardringsignalerna på din mobil?

– I jämförelse med mina barns playlists på repeat låter Carola en gång om dagen både smakfullt och vilsamt.