Pelle Sten

Jeja Svensson väljer musik och tipsar om UX Strat

Hej, Jeja Svensson och välkommen till Rebel & Bird!

Jeja Svensson

Vilka var dina tre viktigaste verktyg förra året?

Slack har varit en favorit, och likaså Harvest för projektuppföljning och sen är egentligen min mobil mitt allra bästa verktyg eftersom jag alltid har något projekt att styra upp – både på jobbet och privat.

Vilken eller vilka konferenser ser du mest fram emot i år?

– Hm… här vill jag svara ”UX Strat” i Amsterdam i juni, men tyvärr kommer jag ej ha möjlighet att närvara. Dock ett tips till alla andra.

Vilken var den största kulturupplevelsen de senaste 12 månaderna?

– Oväntat nog står det mellan vännerna i Deportees, som gjorde en alldeles fantastisk spelning på Cirkus i höstas och en musikal i New York. Jag som inte direkt är en vän av musikaler var och såg ”Dear Evan Hansen” i förra veckan och blev hänförd av skådespelarna och produktionen.

Pest eller kolera: Väljer du att gå in till varje möte till låten Båtlåt av Robert Broberg eller att gå ut från mötet till låten Danger Zone från filmen Top Gun? Och berätta gärna varför du gör det val du gör.

– Jag hade definitivt valt att gå ut ur mötet till Danger zone, för när det kommer till säljmöten ser många det som just en danger zone – mycket står på spel och det gäller att välja rätt strategi, men det är just det jag älskar. När saker är på riktigt och på allvar, då trivs jag som allra bäst!