Pelle Sten

Malin Larsson ser fram emot OFFF och tillbaka på Filippinerna

Malin Larsson

Hej Malin Larsson, growth designer på Rebel & Bird!

Vilka var dina tre viktigaste verktyg förra året?

– Mina tre viktigaste verktyg förra året var definitivt Photoshop för jobb, Slack för kommunikation och 1password för att jag är så kass på att hålla koll på och komma ihåg mina lösenord.

Vilken eller vilka konferenser ser du mest fram emot i år?

– Jag ser definitivt fram emot OFFF i Barcelona och Brand New Conference i Nashville.

Största kulturupplevelsen senaste 12 månaderna?

– Jag besökte Filippinerna i vintras, det var min första gång i Asien och en otrolig kulturupplevelse. Hur mycket jag än vill tillbaka till +30 grader varje dag så är det ju rätt skönt med… minusgrader också…

Pest eller kolera: Väljer du att under 2016 bara använda Comic Sans eller att bara få jobba med vänster hand i år?

– Som du ser har jag redan börjat. Jag tänkte starta en ny trend! Ur vägen Circular, Comic Sans är tillbaka! Fast var det någonsin aktuellt? Nä, jag väljer nog att bara jobba med vänster hand, det hade ju faktiskt varit coolt att vara lika duktig med den som med höger.