Pelle Sten

Så här roligt hade vi 2015 – hela listan

2015 var ett intensivt år. Inte bara med många nya kunder och att vi är fler anställda. Vi gjorde också många roliga saker tillsammans.

Festmiddag på Erlands Bar och kraftprov på klättercentret Karbin

Förra året inleddes med en spännande utflykt där vi fick se de hemliga jättedörrarna på Operan och följa med in bakom kulisserna. Sedan sattes formen på prov vid ett besök på klättercentret Karbin. Våren avslutades med ett försök att bryta ut från ett av de många escape room som har öppnat i Stockholm på sistone.

Konferensarbete på Ingarö, besök bakom kulisserna på Operan och juicepress i skärgården

Hösten inleddes med en uppstart tillsammans med alla nya anställda ute i Stockholms skärgård dit bland annat Andreas Wilson från Juiceverket kom ut och hjälpte oss göra en ny Rebel & Juice. Vinnaren blev till slut en mustig äppeljuice med mycket ingefära, agave, citron och mynta, hälld över is, efter mycket experimenterande.

Efter det körde vi en tävling på Boulebar Surbrunn där Axel Hammarbäck och Sara Glaser Cederberg till slut tog hem segern efter flera hårda matcher. Sedan åkte vi ut till Ingarö på konferens och tog fram flera spännande strategier till nya spännande kunder och produkter. Mellan arbetet lagade vi mat tillsammans, åkte stridsbåt, gick på glödande kol, bastade och mycket mer. När mörkret sänkte sig över Stockholm under hösten lyste vi upp den med en tipspromenad följt av middag på Erlands Bar.

Året avslutades med julmiddag på vårt nya renoverade kontor. Där underhöll bland annat acapella-gruppen Iris Vocals med fantastiska visor.

Vill du hålla koll på vad vi gör? Följ oss på Instagram för fler bilder i realtid. Eller varför inte börja jobba här? Vi vill alltid träffa bra människor.