Pelle Sten

Sara Cederberg Glaser klistrar fast sig i Barcelona

Hej Sara Cederberg Glaser, projektledare och expert inom konvertering och analys på Rebel & Bird!

Vilka var dina tre viktigaste verktyg förra året?

  1. Excel
  2. Papper & penna
  3. Photoshop

Vilken eller vilka konferenser ser du mest fram emot i år?

– Jag är inget fan av att besöka konferenser då jag tycker att det är lite för mycket folk, men däremot så tycker jag att det är spännande att många företag släpper nyheter i samband med konferenser eller events. Med tanke på våra projekt så ser jag fram emot GDC i San Francisco. Tycker det är kul att se vad som dyker upp under E3.

Största kulturupplevelsen senaste 12 månaderna?

– Störst kan ju betyda olika, så det blir ett längre svar. Att besöka Barcelona var störst i att det erbjöd så mycket, både mat och konst, där La Perdrera / Casa Milà och Fondacíon Miró vinner på den kulturella sidan, och fiket Federal för lokalt mys. Men Star Wars The Force Awakens var ju stort i och med den globala uppmärksamheten. Men på ett personligt plan så var det största att jag har köpt tre stycken konstverk från två olika konstnärer.

Pest eller kolera: Väljer du att under 2016 vara klistrig så att allt du tar i fastnar på dig eller att vara magnetisk så allt du försöker ta i stöts bort?

– Ja, inget var ju direkt önskvärt :) Jag väljer att vara klistrig. Hellre att allt fastnar än att allt stöts bort. Att allt jag försöker ta i skulle stötas bort låter fruktansvärt ensamt och tråkigt.