Caroline Hedberg

För tredje året i rad välkomnar vi sommartalanger från #Sthlmop

sthlmopstart_bloggpost-1

Idag tar vi stolt emot våra fem nya medarbetare från #Sthlmop som under tre veckor kommer arbeta hos oss på Rebel & Bird.

Under vistelsen här kommer de få arbeta med ett uppdrag som de fått av Stockholms stad. I år kommer uppdraget från Idrotssförvaltningen som vill att de ska göra en kampanj som lockar ungdomar till stadens utegym och andra konstnadsfria träningsanläggningar utomhus i Stockholm.

Vi ser fram emot att följa deras arbete och se vilken lösning de kommer fram till. Efter tre veckor redovisar de sitt arbete och har chansen att vinna ett stipendium till Berghs School of Communication. Följ äventyret på vårt instagramkonto @rebelandbird.

Förra året vann våra sommartalanger med lösningen #EnOväntadVänskap.

Sthlmop är ett initiativ som grundades 2015 och är en sommarjobbssatsning som på sikt vill öka mångfalden i kommunikationsbranschen. Det är en chans för ungdomar från ytterstadsområden att få komma ut i arbetslivet och se hur kommunikationsbyråer arbetar. De får upptäcka och lära sig hur de kan lösa några av Stockholm stads viktigaste utmaningar genom kreativ kommunikation.