Lisette Eriksson

Stort grattis till oss! Vi är både Gasellföretag och Superföretag!

I fredags firade vi på Rebel & Bird att vi inte bara har blivit utnämnda till ett Superföretag av Veckans Affärer, utan också att vi är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Dagens Industri har nämligen utsett oss till ett av årets Gasellföretag!

Benjamin Glaser vd på Rebel & Bird är glad för DI Gasell-utnämnandet

– I Sverige finns omkring en halv miljon aktiebolag. Att vi är ett av de företag som har blivit utnämnda till ett Gasellföretag är mycket stort. Det har varit en målsättning sedan start och nu när vi arbetar tillsammans med B3IT så är vi redo för nästa stora steg, säger Benjamin Glaser, vd på Rebel & Bird.

För att kvalificeras som ett Gasellföretag krävs det att ett företag har en omsättning som överstiger 10 Mkr, minst tio anställda, samt ha fördubblat sin omsättning under en fyraårsperiod.

Dessutom ska företaget ha ökat sin omsättning varje år de tre senaste åren och tillväxten ska ha skett organiskt, utan förvärv eller fusioner.

Den 5 december blir en festlig kväll. Då ska vi nämligen gå på DI:s Gasellgala i Stockholm, där välkända entreprenörer kommer samtala på scen.

– Att vi dessutom samtidigt blir utnämnda till ett av Sveriges 641 Superföretag av Veckans Affärer gör oss otroligt glada och stolta. Det är ytterligare ett bevis på att vårt hårda arbete ger resultat", säger Benjamin Glaser.

För att kunna kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs det att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet samt avkastning på kapital.