Fredrik Wass

Sveriges hetaste artister på Rebel & Bird Festival

Trist och stelt mingel med de gamla vanliga branschmänniskorna? Nej. Med Rebel & Bird Festival ville vi skapa oväntade möten och en upplevelse att dela tillsammans med artister, vänner, kunder och intressanta personer. Sveriges hetaste artister stod på scenen med Den Svenska Björnstammen och Silvana Imam som huvudakter. Följ oss på Facebook och se ännu fler bilder och klipp från festivalen.

Förra året hjälpte vi Björnstammen med strategi kring deras lansering och det var härligt att träffas igen. De startade sin nya turné på Rebel & Bird Festival. Superaktuella grammisvinnaren och sommarprataren Silvana Imam ägde scenen och skapade en intim och unik stämning.

För oss är alla artister på festivalen rebeller genom sitt uttryck och sitt skapande. I publiken fanns förstås våra kunder och bekanta, men också många otippade gäster.

Sthlmtech träffade näringslivets höjdare. Kreatörer mötte kodare. Tradition mötte innovation, och mitt i allt fanns foodtrucks, härliga samtal och en känsla av att vara på rätt plats vid rätt tillfälle.

Idag är man rätt nöjd! Björnstammen levererade minst sagt. 🙌🏻 @jejasvensson det här är vår sång! #rebelandfest

Ett filmklipp publicerat av Siri Berggren (@matsdaughter)

På Facebook kan du titta på mängder av bilder från kvällen, och via taggen #rebelandfest hittar du uppdateringar i alla sociala medier från de som var på plats (och även några från de som inte var det). Berätta gärna om din upplevelse och tagga inlägget.

Hoppas vi ses igen och ha en fin sommar!
/Alla vi på Rebel & Bird

Så här tyckte några av besökarna på Rebel & Bird Festival.

⭐️SILVANA!!!⭐️ #silvanaimam är min nya idol. #rebelandfest

Ett filmklipp publicerat av 🐾 Julia Przedmojska 🐾 (@juliaprz)

Skräddarens favvo-filter!! #Rebelandfest

Ett foto publicerat av Den Svenska Björnstammen (@bjornstammen)

@silvanaimam igår!! Hand uppp 😝 #rebelandfest #silvanaimam

Ett filmklipp publicerat av DJ Neyney ♏️👁⚖ (@neyneymarko)

Lol på er #nofilter #rebelandfest #marknadsaw #crossfunctional

Ett foto publicerat av Jens Linus (@lostdandy)