Pelle Sten

Urban Johansson väljer C3 och en cykeltur

Urban Johansson

Välkommen, Urban Johansson! Ny product owner på Rebel & Bird.

Vilka var dina tre viktigaste verktyg förra året?

– Mitt första och viktigaste verktyg är tveklöst mobilen, den täcker det mesta både i jobbet och privat. Därefter skulle jag säga mina trådlösa hörlurar – jag lyssnar säkert på 2–3 podcasts varje dag så de har jag svårt att leva utan. Slutligen skulle jag också säga Excel.

Vilken eller vilka konferenser ser du mest fram emot under året som kommer?

C3 ser ut att ha ett väldigt spännande program i år. Jag är också väldigt sugen på att åka till Web Summit i Lissabon.

Streetart-vandring i Bushwick

Vilken var den största kulturupplevelsen de senaste 12 månaderna?

– Tveklöst så är det en streetart-vandring som jag gjorde tillsammans med min fru i somras i Bushwick i Brooklyn. Gata efter gata med väggmålningar gjorda av de främsta gatukonstnärerna och motiven ändras varje vecka. Miljön är också fantastisk, betongfabriker och hipstercaféer om vartannat. Underbart, Rekommenderas.

Pest eller kolera: Väljer du att cykla på en supermodern cykel där du tar del av vilken naturupplevelse du vill med hjälp av VR-glasögon eller att cykla din favoritsträcka var som helst på jorden med en gammal, dåligt oljad vardagscykel med tjocka däck?

– Verkligen en svår fråga. Jag landar ändå på den supermoderna cykeln med VR-glasögon. Helt enkelt för att min favoritsträcka är en väldigt vacker men samtidigt både lång och brant uppförsbacke på Mallorca. Den hoppas jag aldrig behöva uppleva på en dåligt oljad vardagscykel.