Epiroc

Personlig med tunga maskiner

UX
Visuell design
Strategi

I korthet

Epiroc är en världsledande tillverkare av innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussenprojektet och gruvorna i Kiruna. I nära samarbete med B3 Commit hjälpte Rebel och Bird Epiroc att definiera och skapa en ny digital kundplattform för gruv- och infrastrukturindustrin, som fick namnet “My Epiroc”.

Developed in partnership with 
B3 Commit
Read Their case story

My Epiroc ger dig de verktyg som behövs för att hålla reda på din maskinflotta och dess operativa status.

Antal länder som använder My Epiroc

76

1 157 maskiner i systemet

Få snabbt åtkomst till felrapporter, servicescheman, orderspårning och supportförfrågningar för enskilda maskiner på användarnas lokala språk.

"Rebel och Bird utmanar alltid våra idéer och gör dem ännu bättre än förväntat. Detta har visat sig vara en framgångsfaktor för vårt projekt. Rebel och Bird överträffar alltid våra förväntningar och man känner att de är en partner man kan lita på. Alltid."

– Program Manager för My Epiroc.

Tillsammans med B3 Commit har vi skapat ett lättanvänt plattformsoberoende verktyg som gör det möjligt för Epirocs kunder att ta kontroll över sin maskinflotta. Användare får aviseringar om felrapporter, missade besiktningar, orderuppdateringar eller oplanerade driftstopp för enskilda maskiner. Skalbara funktioner uppdateras kontinuerligt baserat på feedback från slutanvändarna vilket resulterar i en oerhört meningsfull användarupplevelse och en förstärkt relation med Epiroc.

Relaterade artiklar