ODEON Kino

ODEON Kino lanserar tillsammans med Filmstaden och Rebel and Bird, en uppdaterad digital upplevelse för biobesökare i Norge.

Skriven av Matilda Johansson
Filmstadens nya app, utvecklad av Rebel and Bird i höstas, har nu tagit sig vidare till våra grannar i Norge. ODEON Kino lanserade tillsammans med Filmstaden och Rebel and Bird den nya appen för norska biobesökare under förra veckan. En uppdatering med oklanderlig prestanda, ett helt nytt köpflöde och bästa tänkbara användarupplevelse.

– Den nya appen har mottagits väldigt väl i Sverige och det känns fantastiskt roligt att nu kunna erbjuda även våra norska gäster samma upplevelse, säger Jennie Granbom, Head of Digital på Filmstaden.

Rebel and Birds team är vana vid att bygga flerspråkiga och skalbara lösningar vilket gjorde att appen, som är ett appskal med en webblösning i, kunde överföras till den norska marknaden på ett smidigt och tidseffektivt sätt. Den är även integrerad mot ett reklamverktyg för att administrera annonsering.

Nu möts Norges bioälskare av ett snabbt och enkelt vertikalt köpflöde i appen som guidar dem genom hela processen. Flödet har designats för att maximera användarupplevelsen och göra kundresan så enkel och snabb som möjligt, från det kunden öppnar appen, till då de sitter i salongen redo med sina popcorn.