Rebel and Bird flyger in i sommaren och laddar inför en spännande höst

Skriven av Matilda Johansson
Sommaren är här och snart väntar semester för många av oss. Men innan vi kastar oss i hängmattorna passar vi på att skicka med en kort hälsning från Rebel and Birds VD Jonas Elgquist. Vi får veta vad som väntar i höst och förstås höra om bästa receptet för en lyckad sommar.

Vad har Rebel and Bird arbetat med senaste tiden?

- Vi har fortsatt att utveckla samarbetet med våra kunder, Filmstaden, Parks and Resorts och Epiroc för att nämna några av de vi arbetat med länge. Rebel and Bird har även påbörjat ett stort samarbete med Preem där vi tillsammans med B3 Mobile arbetar med deras nya appar och webbar. 

Inom e-handel har vi fördjupat samarbetet med vår partner Norce och vårt gemensamma erbjudande där vi tillsammans skapar spännande e-handelslösningar. 

Vad har bolaget för planer inför hösten?

- Som alltid ligger fokus på att utveckla samarbetet med våra kunder och ta nästa steg i vår gemensamma resa. Inom vårt e-handelserbjudande ska vi utvidga vår kompetens för det ekosystem som omger e-handeln idag med målet att kunna erbjuda en bredare repertoar av expertis inom det området. 

I övrigt är det fullt fokus på att fortsätta göra roliga saker tillsammans med alla fantastiska personer på Rebel and Bird, se till att alla mår bra och har det fint på jobbet. Det är hjärtat för oss. 

Utöver aktiviteter och resor kommer vi under hösten att satsa extra på kompetensdelning mellan team och kollegor. Varenda en som jobbar på Rebel and Bird besitter otroligt mycket kunskap och våra team skapar så mycket spännande inom sina projekt. Som arbetsgivare vill jag driva på en kultur som uppmuntrar till kompetensdelning och skapande av forum där vi får inspireras av varandra och inte minst, bli stolta över oss själva och det vi gör.

Vad är ditt bästa recept för en härlig ledighet? 

- Jag älskar musik så för mig innehåller ledigheten självklart många konserter. Växter och min trädgård är också ett stort intresse så där passar jag förstås på att vara mycket, gärna tillsammans med mina vänner och en god kall dryck i handen :)