Formpipe

Formpipe

Formpipe är ett värdedrivet programvaruföretag som behövde en ny webbplats för att kommunicera sina lösningar för både nya och mer än 5500 befintliga kunder i branscher över hela världen. För att skapa den här webbplatsen vände de sig till Rebel and Bird.

Lätt att hitta rätt lösning

Webbplatsen är skapad för att snabbt kunna ta besökaren från att se helheten med en översikt av alla lösningar, till en specifik lösning skräddarsydd för just den kunden.

Nya leads snabbare än någonsin

Det gick inte ens en dag efter lanseringen av webbplatsen innan Formpipe fick sitt första lead på en produkt som tidigare inte var tillgänglig i portföljen på webbplatsen.

"Webbprojektet har varit en avgörande faktor för att kunna förmedla vårt gemensamma budskap till alla våra externa intressenter och främst våra kunder. Nu är hela vår produktportfölj tillgänglig för våra målgrupper, oavsett region eller bransch. Vårt uppdrag är att bygga värdefulla relationer mellan data och människor. Nu, via vår webbplats, kan vi se till att fler människor får just den hjälpen", Brand Manager, Formpipe.

Rebel och Bird hjälpte också Formpipe med en innehållsstrategi. Strategiarbetet inleddes med en workshop. Resultatet blev riktlinjer för tonalitet och innehåll. Dessa riktlinjer gjorde det lättare för Formpipe att kommunicera på ett enhetligt sätt – till exempel tonaliteten för webbplatsens olika språkversioner och hur texter ska struktureras.

Formpipe casebild

Vill du veta mer?