Happy Homes hero

Rebel and Bird har skapat en ny e-handel för Happy Homes med stark hemkänsla och snabba köp

Den genomsnittliga svensken lägger en relativt stor del av sin inkomst på hemmet och på inredning. Mellan 2009 och 2019 ökade konsumtionen av inredning i Sverige med hela 47 procent. För många har boendet blivit en del av identiteten och något som man vill visa upp för familj och vänner.

Att gå mot en mer digital försäljning är ett naturligt steg för Happy Homes och projektet innefattar lösningar för både B2C och B2B med funktioner som kulörväljare, kundklubb och presentkortslösning.

"För att fortsätta differentiera oss och ännu bättre kommunicera vårt huvudbudskap om hemkänsla såg vi behovet att satsa på e-handel. Det har saknats i vår kedja och ger stora möjligheter för både kommunikation och ökad försäljning", säger Magnus Ohlsson, VD på Happy Homes

Rebel and Bird fick således förtroendet att skapa en attraktiv och konkurrenskraftig e-handel med stor affärspotential åt Happy Homes. Resultatet blev en hemtrevlig, lättnavigerad och tydlig e-handelsplattform, som på ett inspirerande och informativt sätt presenterar produkterna för kunderna.

Samma bemötande digitalt som i butik

Happy Homes ville komma närmare slutkund och ge ett mervärde genom att förstärka butikens erbjudande online och att kunderna ska få samma bemötande oavsett om personen väljer att starta sin resa digitalt eller i butik. Genom att satsa på en ny e-handelsplattform tog de ett steg i rätt riktning för att kunna erbjuda en sömlös upplevelse oberoende av var kunderna befinner sig.

Snabba köp och inloggat läge

Utöver en hemtrevlig och sömlös upplevelse, så är det av stor vikt att skapa en lättnavigerad och tydlig e-handelsplattform med ett intuitivt köpflöde, som gör det möjligt för kunderna att snabbt hitta rätt produkter.

Kunderna kan nu även logga in och följa sina ordrar under Mina sidor samt få en överblick över köphistoriken.