Mustaschkampen

Digital upplevelse som väcker känslor och skapar engagemang har årligen ökat intäkterna till forskning

Att få jobba med Mustaschkampen, som kämpar mot Sveriges vanligaste form av cancer, känns både ansvarstagande och roligt. Rebel and Bird njuter av att jobba för en bättre framtid som kan leda till att det räddas liv. Mustaschkampen ville ha en ny hemsida som är elegant, stilren och enkel och som hjälper till att öka donationerna för att bekämpa prostatacancer.

+ 2.7 MSEK ökade donationer efter den årliga kampanjen 2019

Efter lanseringen av den nya kampanjsidan så ser siffrorna fantastiska ut. Försäljning i webbshoppen har ökat tillsammans med ökad trafik till hemsidan och det viktigaste av allt - ökat antal donationer.

"Vi är oerhört nöjda med Mustaschkampens nya kampanjsida. Den snygga designen i kombination med smarta finesser och funktioner är genial. Samarbetet med Rebel and Bird fungerar superbt. När kampanjen nu drar igång är vi redo att öka allmänhetens engagemang och förhoppningsvis samla in ett rekordbelopp till Prostatacancerfonden", Kommunikatör för Mustaschkampen.

Hemsidan är byggd i Webflow och har fått en Swish App2App-integration vilket gör det snabbt och enkelt att skicka in en donation. Webflow gör det även enkelt för redaktörer att uppdatera hemsidan enligt önskemål och att få till små detaljer, exempelvis den lilla mustaschen som rör på sig när du för muspekaren över den. Du kanske har sett det?

Mustaschkampen casebild
Mustaschkampen casebild

Vill du veta mer?