Öresundskraft hero

En plattform för att driva framtiden för Öresundskraft

Rebel and Bird samarbetade med Öresundskraft för att skapa en användarupplevelse i världsklass. Genom att kombinera strömlinjeformad funktionalitet med en ny, rik varumärkespresentation resulterade lösningen i mer nöjda kunder och färre kundservicesamtal.

70% kundnöjdhet

Att gå från 1 200 sidor till mindre än 120 är inte lätt men det är precis vad vi gjorde. Vi förenklade och fokuserade användarresorna på det som verkligen betyder något. Resultatet blev en snabbare och enklare användarupplevelse som ökade kundnöjdheten.

"Vi är på en spännande resa där vi vill göra en grundlig digitalisering av vår verksamhet och samtidigt bygga kundupplevelse i världsklass. Vi valde Rebel och Bird och B3 som partner på vår resa och känslan är att vi är på en utmärkt väg. I vår utveckling arbetar vi smidigt och kunddrivet och den första feedbacken från våra kunder är mycket positiv.", Head of Consumer, Öresundskraft.

Projektet startade med en liten betaversion av webbplatsen, som vi byggde upp bit för bit. Under hela projektet gav Öresundkrafts kunder kontinuerlig feedback om den nya webbplatsen. Den feedbacken har varit ovärderlig för att veta att vi vägledde dem ordentligt. Om kunderna visade att de inte förstod, gick vi tillbaka till ritbordet för att möta deras förväntningar och behov på ett bättre sätt.

Öresundskraft casebild

Vill du veta mer?