Parks and Resorts - Furuvik

Maximera äventyret

UX
Design
Utveckling
Analys
Projektledning

I korthet

En dag på tivolit eller djurparken ska inte handla om att stå i oändliga köer. Parks and Resorts som äger fyra av Sveriges största nöjesparker, utmanade Rebel och Bird att skapa en fantastisk kundupplevelse - både fysisk och digital.Planera ditt heldagsäventyr och upplev vattenparken, se konserterna, upptäck alla djuren och bo på ett underbart hotell – gör allt! Låt din telefon guida dig genom parkens alla upplevelser och ha en fantastisk vistelse.

Developed in partnership with 
Read Their case story

Nöjesparkernas webbplatser delar webbplattform och komponenter

Den femte sajten

Fördelen med att ha en gemensam plattform för alla parker är att webbplatsen för Furuvik snabbt kunde använda strukturen från Kolmården och få inslag från Gröna Lund. En supersnabb lansering tack vare de gemensamma komponenterna.

Samlar in data

Vi väntar på att googles spindlar ska komma tillbaka från deras skattjakt, håll ögonen öppna för fantastiska insikter och rolig data.

"Det är så otroligt att se hela processen från den ursprungliga idén till den punkt där alla parker nu kan dra nytta av varandras digitala komponenter. Vi ser fantastiska resultat av att ha genomfört denna stora digitala satsning."

– Digital Manager, Parks and Resort.Parks and Resorts webbplatser (Vildmarkshotellet, Kolmården, Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik) samlats på en gemensam plattform. På så sätt blir det enkelt att uppdatera all information för alla parkerna från ett och samma ställe, vilket förenklar redaktionens arbete. Alla utvecklade lösningar kan också tillämpas på alla nöjesparker, vilket är kostnadseffektivt och snabbt implementerat.

Relaterade artiklar