Gröna Lund Hero

Parks and Resorts - Gröna Lund


En fartfylld upplevelse som genererade +25% ökad försäljning online


En dag på tivolit eller djurparken ska inte handla om att stå i oändliga köer. Parks and Resorts som äger fyra av Sveriges största nöjesparker, utmanade Rebel och Bird att skapa en fantastisk kundupplevelse - både fysisk och digital. Planera ditt besök långt i förväg, låt din telefon guida dig genom alla olika upplevelser parkerna har att erbjuda och kom först i kön genom att köpa din biljett direkt utanför attraktionen i din telefon. Allt designat i ett äkta tivoliutseende.Experiment som vägvisare

Genom A / B-tester på webbplatsen fick man fram hur biljettelementet bäst presenteras på startsidan. Genom att testa olika kontrastfärger och textfraser fick man fram bäst sätt att sälja biljetterna på.


"Vi är väldigt glada över vår nya webbplats för Gröna Lund. Designen har en riktig tivoli-känsla. Det är underbart! Nu upplever vi fördelarna med att ha alla nöjesparker på en gemensam webbplattform. Det bästa är att det roliga har precis börjat - vi har många fantastiska funktioner som väntar på att få lanseras", Digital Manager, Parks and Resorts.


Gronalund.com nominerades till Svenska Designpriset 2020.Gröna Lund casebildRelaterade artiklar

Vill du veta mer?