Skara Sommarland

Parks and Resorts - Skara Sommarland


En plasktastisk webbplats


En dag på tivolit eller djurparken ska inte handla om att stå i oändliga köer. Parks and Resorts som äger fyra av Sveriges största nöjesparker, utmanade Rebel och Bird att skapa en fantastisk kundupplevelse - både fysisk och digital. Planera din campingvecka och boka den perfekta stugan långt i förväg för ditt familjeäventyr. Låt din telefon guida dig genom alla olika upplevelser parkerna har att erbjuda och ha en underbar vistelse.Gemensam webbplattform = snabb lansering

Fördelen med att ha en gemensam plattform för alla Parks and Resorts parker var att webbplatsen för Skara Sommarland snabbt kunde använda strukturen från Kolmården och få inslag från Gröna Lund. Det blev därför en supersnabb lansering av den fjärde sajten, tack vare de gemensamma komponenterna.


"Det är otroligt att få se hur fyra stora nöjesparker kan dra nytta av varandra på en gemensam digital plattform. Efter Vildmarkshotellet och Kolmårdens webbplatser, som lanserades först, gick det supersnabbt att få de tre återstående webbplatserna live och i full gång. Ett otroligt effektivt sätt för oss att hantera vår digitala verksamhet", Digital Manager, Parks and Resort.


Skara sommarland casebildRelaterade artiklar

Vill du veta mer?