Parks and Resorts - Skara Sommarland

En plasktastisk webbplats

UX
Design
Utveckling
Analys
Projektledning

I korthet

En dag på tivolit eller djurparken ska inte handla om att stå i oändliga köer. Parks and Resorts som äger fyra av Sveriges största nöjesparker, utmanade Rebel och Bird att skapa en fantastisk kundupplevelse - både fysisk och digital. Planera din campingvecka och boka den perfekta stugan långt i förväg för ditt familjeäventyr. Låt din telefon guida dig genom alla olika upplevelser parkerna har att erbjuda och ha en underbar vistelse.

Developed in partnership with 
Read Their case story

Gemensam webbplattform = snabb lansering

Den fjärde sajten

Fördelen med att ha en gemensam plattform för alla parker är att webbplatsen för Furuvik snabbt kunde använda strukturen från Kolmården och få inslag från Gröna Lund. En supersnabb lansering av den fjärde sajten, tack vare de gemensamma komponenterna.

Samlar in data

Vi väntar på att googles spindlar ska komma tillbaka från deras skattjakt, håll ögonen öppna för fantastiska insikter och rolig data.

"Det är otroligt att få se hur fyra stora nöjesparker kan dra nytta av varandra på en gemensam digital plattform. Efter Vildmarkshotellet och Kolmårdens webbplatser, som lanserades först, gick det supersnabbt att få de tre återstående webbplatserna live och i full gång. Ett otroligt effektivt sätt för oss att hantera vår digitala verksamhet."

– Digital Manager, Parks and Resort.

Parks and Resorts webbplatser (Vildmarkshotellet, Kolmården, Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik) samlas på en gemensam plattform. På det sättet blir det enkelt att uppdatera all information för alla parker från ett ställe, vilket förenklar redaktionens arbete. Alla utvecklade lösningar kan också tillämpas på alla nöjesparker, vilket är kostnadseffektivt och snabbt implementerat.

Relaterade artiklar