Rebel and Bird är din trygga e-handelspartner

Rebel and Bird hjälper dig att lyckas med din e-handel med hjälp av moderna headless-baserade lösningar med fantastisk användarupplevelse. Vårt erbjudande sträcker sig över projektets alla faser, från strategi, koncept, design, utveckling, test, lansering och optimering för att hela tiden anpassa lösningen till era kunders behov och förväntningar.

Oavsett om du är i fasen där du vill utforska e-handel som komplement till din fysiska försäljning eller är en fullfjädrad e-handlare som vill fortsätta växa med ny plattform eller på andra marknader är vi på Rebel and Bird en stark partner.

Vår utgångspunkt startar i mötet mellan er affär och era kunder, behovet och upplevelsen. Det som både stärker ert varumärke men som också får era kunder att förstå ert erbjudande och som skapar en vilja av att handla era produkter och tjänster.

Tillsammans med starka partnerskap utvecklar vi framtidens e-handel med headless-plattformar och mikrotjänster. Vår ambition är att skapa en modern arkitektur med en teknikstack som erbjuder en följsam vidareutveckling och underlättar framtida förändringar. 

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om vår process och metodik eller bara vill ha ett öppet samtal om e-handel.

Vill du veta mer?